AF

Na het enorme succes in 2012 speelt top-acteur Cees Geel nogmaals 4 avondvoorstellingen van het unieke stuk

AF-terug naar Srebrenica

van theatermaker Kees van der Zwaard. In dit stuk vertelt veteraan ‘Ben Verburg’ zijn verhaal:
…wat hem in Bosnië is overkomen, wat hij heeft gedaan en niet heeft gedaan
…hoe dat heeft doorgewerkt en hij niets anders kan dan teruggaan, op zoek naar hoop tegen de wanhoop.

Met dit theaterstuk geeft Cees Geel op onovertroffen wijze de dilemma’s en emoties weer die veteranen van alle tijden en alle missies zullen herkennen. Deze voorstelling is dan ook een prachtige kans om je partner, familie en vrienden daarvan een indruk te geven. Het stuk is geschikt voor kinderen vanaf de tienerleeftijd.

De voorstelling begint om 20.00 uur, de zaal is geopend vanaf 19.30 uur. Voorafgaand aan de voorstelling bent u van harte welkom om een hapje te komen eten. Speciaal voor deze avonden hebben wij een “Bosnië-menu” samengesteld bestaande uit Cevapcici (gekruide gehaktstaafjes) geserveerd met zigeunersaus, verse aardappelwedges met rozemarijn en een frisse Balkansalade van paprika, tomaat en komkommer, blokjes fetakaas en dressing. Als dessert serveren wij een flensje gevuld met vanille ijs overgoten met perenlikeur, walnoten en slagroom. Deze heerlijke maaltijd kunt u bij ons nuttigen voor € 14,95 per persoon. U kunt natuurlijk ook wat lekkers van onze kaart kiezen.

De voorstelling is in principe gratis bij te wonen maar bij de ingang van de zaal staat een collectebus waar u een vrijwillige bijdrage in kunt doen. De voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door Hulp voor Helden – stichting KPPR en door ECHOS/Stichting Home-Base Support.
Gebruik dit formulier om uzelf te verzekeren van een plekje!

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]