ECHOS Home

ERMELO

ECHOS Home Ermelo is van 22 juli 2024 t/m 18 augustus 2024 gesloten (zomerreces). We zien u graag weer op maandag 19 augustus!

Welkom bij ECHOS home Ermelo

Midden in de bossen van Ermelo, ligt het mooie en gastvrije ECHOS home Ermelo, vlak naast de Generaal Spoor Kazerne. Wij bieden gastvrijheid in een ontspannen en huiselijke sfeer aan militairen, veteranen en hun thuisfront. Maar ook burgers zijn van harte welkom. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreide lunch, een heerlijke warme maaltijd of gewoon een kopje koffie met wat lekkers. Er kan gebiljart, gedart en gegamed worden. Even ontspannen voor de televisie of een ouderwets gezelschapspelletje spelen, kan natuurlijk ook.

Verder kunt u bij ons vergaderen en uw feest, dienstverlatingsbijeenkomst (FLO) of ander evenement door ons laten verzorgen. En die kunnen wij voor u rechtstreeks declareren bij Defensie. Vraagt u gerust naar de vele mogelijkheden, wij maken graag een arrangement op maat voor u.

Net als alle andere ECHOS Homes maakt deze locatie ook deel uit van het netwerk van Veteranenontmoetingscentra en is er daarom altijd een opgeleide nuldelijnszorgondersteuner  voor veteranen.

Klik hier voor de menukaart

Klik hier voor de banquetingmap

Wat te doen in de buurt?

Door de mooie ligging is ECHOS home Ermelo een ideaal start-of eindpunt van uw wandel of fietstocht. De moeite waard is een bezoek aan het Speulder – en Sprielderbos en het landgoed Staverden, ook wel genoemd het kleinste stadje van Nederland. Meer op: www.beleefstaverden.nl

MANAGER

Bij Ermelo werkt de volgende manager:

Manager

Marieke van de Goor

Contact

0341 – 55 28 30
06-48792303
ermelo@echos.nl

Bankrekeningnummer

NL17RABO0124859798

Adres

Leuvenumseweg 68,
3852 AS
Ermelo

Openingstijden

Maandag t/m donderdag van 8.00 tot 20.00 uur.
Vrijdag van 8.00 t/m 14.00.

Iedere laatste donderdag van de maand Veteraneninloop van 19.00- 21.30 .

* Overigens zijn veteranen natuurlijk elke dag welkom!

ECHOS Home Ermelo

Reserveren

je bent welkom!

Let op! Uw reservering is pas definitief als u een bevestigingsmail hebt ontvangen.

5 + 8 =