ECHOS Home

Havelte

ECHOS Home Havelte is van 5 augustus 2024 t/m 25 augustus 2024 gesloten (zomerreces). We zien u graag weer op maandag 26 augustus!

Welkom bij ECHOS home Havelte!

ECHOS home Havelte ligt aan de toegangsweg richting de Joh. Postkazerne in Darp (Havelte), en aan de rand van het prachtige natuurgebied “Holtingerveld” met zijn prachtige heidevelden, hunebedden en schaapskudde. Voor de inwendige mens hebben we lunch- en dinergerechten en wisselende menu’s. Maar heeft u iets bijzonders te vieren, dan behoort een receptie, een buffet of barbecue ook tot de mogelijkheden. Ook hebben we voldoende gelegenheid tot ontspanning. Gratis wifi, tv en/of films kijken, of gewoon even helemaal niks, het kan allemaal.

Daarnaast beschikken wij over 3 volledig ingerichte vergaderruimtes, dus mocht u daar naar op zoek zijn, neem contact op.

Net als bij alle andere vestigingen van ECHOS kunnen wij uw dienstverlatingsbijeenkomt rechtstreeks declareren bij Defensie.

Ook ECHOS home Havelte maakt deel uit van het netwerk van Veteranenontmoetingscentra en daarom is er altijd een opgeleide nuldelijnszorgondersteuner aanwezig.  Ook hebben we iedere eerste donderdagavond van de maand een speciale Veteraneninloop waarbij we een daghap serveren. Uiteraard zijn veteranen altijd welkom, ook buiten de inloopavond om.

Klik hier voor de menukaart

Klik hier voor de banquetingmap

 

Wat te doen in de buurt?

In de omgeving van Havelte is veel te doen. Wat dacht u van een bezoek aan de prachtige brinkdorpen in de omgeving, de Maatschappij van Weldadigheid in de Kolonie Frederiksoord, Natuurgebied Holtingerveld, Giethoorn of het Nationaal Park de Weerribben?

Laat het ons maar weten en graag tot ziens in Darp (Havelte).

MANAGER

Bij Havelte werkt de volgende manager:

Manager

Han Mennink

Bankrekeningnummer

NL49RABO0363356614

 

Adres

Johannes Postweg 5
7973 JB
Darp

 

Openingstijden

Maandag t/m donderdag van 8.30 tot 20.00 uur
Vrijdag van 8.30 tot 14.00 uur
Eerste donderdag van de maand: Veteraneninloop van 15.00 – 20.00

 

ECHOS Home Havelte

Reserveren

je bent welkom!

Let op! Uw reservering is pas definitief als u een bevestigingsmail hebt ontvangen.

6 + 5 =