Algemeen

ECHOS Homes Algemeen:

Voor enkelen zijn ECHOS en/of Stichting ECHOS Homes nieuwe namen, maar als u weet dat het een voortzetting is van PMT, KMT, HMT en AMT, dan is het u waarschijnlijk in één keer duidelijk. Of wellicht kent u onze ECHOS Homes van uw uitzending. Maar wist u dat wij ook in Nederland nog steeds diverse vestigingen hebben die iets voor u of uw organisatie kunnen betekenen?

  • De belangrijkste doelgroepen van de ECHOS Homes zijn militairen, veteranen en hun thuisfront. De sfeer en dienstverlening is vooral afgestemd op hun wensen en behoeften.
  •  In de Defensie regelgeving gelden de ECHOS Homes als zogenaamde “militaire accommodaties”. Dat betekent dat wij alle activiteiten en evenementen die door Defensie gesubsidieerd worden, direct voor u kunnen declareren! Denkt u hierbij aan reünies en FLO-recepties.
  • Samen met andere particuliere initiatieven – verenigd in het samenwerkingsverband van de Veteranen Ontmoetingscentra (VOC) – zorgen de ECHOS Homes mede voor een landelijk dekkend netwerk van ontmoetingscentra waar de veteranen een sociale omgeving geboden wordt en waar informatie aanwezig is m.b.t. de ‘sociale kaart’ van de veteranen.
  • Wij brengen voor militairen, veteranen en thuisfront geen huur in rekening. Het gebruik van de accommodatie en de vergaderfaciliteiten zijn gratis.
  • De ECHOS Homes zijn uitermate geschikte locaties voor diverse bijeenkomsten en evenementen voor groepen tot 150 personen.
  • De ECHOS Homes zijn gelegen op rustige, goed bereikbare locaties, veelal nabij een legerplaats of een kazerne, en hebben voldoende parkeergelegenheid.
  • Het management en de medewerkers van de ECHOS Homes zijn gastvrij en professioneel. Zij hebben hospitality hoog in het vaandel staan en zullen al het mogelijke doen om de gasten zich thuis te laten voelen.
  • Naast faciliteiten voor vergaderingen, reünies en opleidingen, kan de gast gebruik maken van onze uitstekende keukenfaciliteiten. Behalve de standaardmenu’s kunnen in elk ECHOS Home ook meer uitgebreide culinaire wensen worden gerealiseerd.

In overleg is er veel mogelijk.

Kortom, wij willen u of uw organisatie graag van dienst zijn en wisselen graag van gedachten met u over wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij hopen u (opnieuw) als bezoeker en klant te mogen verwelkomen.