Mooi initiatief om de kerstgedachte in veteranenland uit te dragen!
Afgelopen week zijn op een groot aantal plaatsen in Nederland kerstactiviteiten gehouden voor veteranen, thuisfront en vrijwilligers voor veteranen. Komende week zullen die activiteiten uitgebreid worden naar oa de Echo’s Homes (zie menu checkpoint), Curaçao en overige particuliere initiatieven in Nederland.
Ook de Stichting DMV neemt deel met een aantal huiskamerprojecten.

Op de volgende locaties zijn of worden deze activiteiten ontplooid:
Havelte, DMV Nederland, Curaçao, Hoensbroek, Amsterdam, Kerkrade, Eindhoven, Oirschot, Rotterdam, Ermelo, Den Helder, Harskamp, Schaarsbergen, Den Bosch, Breda, Doetinchem, Eefde, Sassenheim, Den Haag, Brunssum, Alphen Ad Rijn, Heelsum, Westland, Eelde en Tilburg. Meer dan 1250 mensen worden hiermee in de gelegenheid gesteld om kameraadschap, verbroedering en gezelligheid te ervaren. Kerstgedachte optima forma.

Met behulp van het Karel Doormanfonds, Stichting Ondersteuning Veteranen Activiteiten, Hulp Voor Helden en de Echo’s Homes zijn deze activiteiten opgezet, waarvoor hartelijk dank! Frank, voor jou een extra bedankje! De deelnemende initiatieven zijn van harte uitgenodigd om een of meerdere foto’s van deze bijeenkomsten als reactie op deze post te geven.

Het Karel Doormanfonds heeft tevens op 33 locaties een mooie kerstkaars laten bezorgen, oa in Potocari bij het initiatief van Rob Zomer. Hoe mooi kan verbinden zijn en hoe symbolisch weergegeven.

Namens de Samenwerkende Veteranenontmoetingscentra en overige Particuliere Initiatieven in Nederland en daarbuiten u allen dank voor deze geste. Wij gaan voor een mooi nieuwjaar, met verbinding en samenwerking, stabiliteit en vooral samenkomst voor de veteraan en zijn thuisfront.

www.echos.nl

https://www.stichting-ova.nl/

www.hulpvoorhelden.nl

http://www.militairefondsen.nl/karel_door…/doelstelling.html