Vandaag werden we bij het openen van de post blij verrast met een brief van een meneer die graag donateur wil zijn van Stichting ECHOS homes!

Niet iedereen weet dat Stichting ECHOS homes een non-profit welzijnsorganisatie en de ANBI (Algemeen Nut Beogende Instellingen) status heeft. Hierdoor mogen giften en donaties afgetrokken worden van de aangifte inkomstenbelasting.

Mede door giften en donaties kunnen wij het werk dat we al bijna 150 jaar met veel plezier doen voortzetten.

Naast dat we blij zijn met de donatie van deze meneer vinden we het feit dat hij ons, en het werk wat doen, waardeert zeker net zo belangrijk.

Zo blijven we voor militairen, veteranen en hun thuisfront een plek waar je altijd binnen kunt lopen om te ontspannen, voor een goede kop koffie, snack of juist uitgebreide maaltijd tegen een gunstige prijs, een huiskamer waar meer kan dan in een normaal restaurant met collega’s die kijken en luisteren naar de behoefte van de militair en daar graag op in springen. Veteranen terecht kunnen om elkaar te ontmoeten en voor een gratis kopje koffie maar ook voor evenementen, groot en klein, die wij organiseren. We zorgen dat er altijd een nuldelijnshelper aanwezig is tijdens openingstijden voor een goed gesprek of hulp voor hen die dat nodig hebben. Niet voor niks is onze slogan: ECHOS, More than food!