Het Baken

echos-het-baken-1

Adres: Johannes Postweg 5,7973 JB Darp facebook
Telefoon: 0521 - 34 12 97
Email: hetbaken@echos.nl
Manager: Han Mennink

Openingstijden: Maandag t/m donderdag van 08.30-20.00 uur;
Vrijdag van 08.30-14.00 uur.
In het weekend geopend op afspraak.

 

logo-mes-en-vork  Klik hier voor de menukaart

2687_vergaderhamer_small Klik hier voor arrangementen 

sbb-beeldmerk-voorbeeld_0

 

 

 

Welkom op de website van ECHOS-Home 'Het Baken'

ECHOS-Home 'Het Baken' ligt aan de toegangsweg richting de Joh. Postkazerne in Darp (Havelte), en aan de rand van het prachtige natuurgebied “Holtingerveld” met zijn prachtige heidevelden, hunebedden en schaapskudde.

Voor de inwendige mens hebben we lunch- en dinergerechten en wisselende menu's. Maar heeft u iets bijzonders te vieren, dan behoort een receptie, een buffet of barbecue ook tot de mogelijkheden. Ook hebben we voldoende gelegenheid tot ontspanning. Gratis wifi, tv en/of films kijken, of gewoon even helemaal niks, het kan allemaal.

In de basis zijn wij een militaire voorziening , maar natuurlijk zijn we ook voor “burgers” gewoon toegankelijk, en kunnen zij van al onze faciliteiten gebruik maken. Daarnaast beschikken wij over 3 volledig ingerichte vergaderruimtes

En wilt u met uw gezelschap een compleet verzorgde dag uit in de omgeving dan kunnen wij dat ook voor u regelen. Want wat dacht u van de prachtige brinkdorpen in de omgeving, de Maatschappij van Weldadigheid in de Kolonie Frederiksoord, Giethoorn en het Nationaal Park de Weerribben?

Omdat wij ook een Veteranen Ontmoetings Centrum zijn, hebben wij in samenwerking met stichting Veteraan en Thuisfront elke donderdagavond veteraneninloop, en zijn er altijd 0-delijns ondersteuners aanwezig.

Graag tot ziens in Darp (Havelte)