Adres: Toepad 110, 3063 NJ Rotterdam 
Telefoon: 010 – 242 99 10
Email: hetanker@echos.nl
Bankrekeningnummer: NL05RABO0124859917
KvK nummer: 41265129
Manager: Ad Muilwijk

Openingstijden: Maandag t/m donderdag van 08.00-23.00 uur;
Vrijdag van 08.00-13.00 uur en 16.00-22.30 uur;
Zaterdag van 16.00-22.30 uur;
Zondag van 9.30-17.00 en 19.00-24.00 uur.

Zomersluiting: 20 juli 2020 t/m 9 augustus 2020.

De coronamaatregelen voor de horeca zijn vanaf 1 juni versoepeld, dus kunnen alle Echos Homes hun deuren gelukkig ook weer openen.

Dat doen we op dinsdag 2 juni bij alle zeven vestigingen in Nederland. Direct aansluitend gaat ook onze Duitse vestiging Baan 41 weer open. We zijn heel erg blij dat we jullie dan weer overal kunnen verwelkomen.
Uiteraard doen we alles binnen de corona-maatregelen. Dus voorlopig maximaal 30 personen tegelijk binnen, aangepaste looproutes, ruimte voor elkaar en extra hygiëne.  

Zomaar ‘even binnenvallen’ voor een hapje eten, kenmerkend voor onze gastvrijheid, is bij drukte op sommige momenten niet mogelijk.  Vooraf reserveren is daarom handig en kan vrij gemakkelijk door een telefoontje naar de vestiging naar keuze. De contactgegevens zijn te vinden via onze site www.echos.nl/locaties. Maak daarvan gebruik, dan ben je zeker van een plekje om even lekker te smullen.

Natuurlijk is iedereen ook welkom voor alleen een kop koffie of ander drankje. Daarvoor hoef je in principe niet te reserveren, maar wordt aan de deur bijgehouden hoeveel gasten er al binnen zijn of worden verwacht. Misschien moet je soms even wachten, of wordt je doorverwezen naar het terras. Want dat is ook open. Volg gewoon de locatie-aanwijzingen en dan komt alles goed.

We rekenen op jullie begrip voor al deze maatregelen en hopen echt dat jullie je daardoor niet laten weerhouden ons weer te bezoeken.
Want we hebben jullie gemist en kunnen niet wachten om weer te beginnen!

Tot snel!

 Klik hier voor de banquetingmap

 

Welkom op de website van ECHOS-Home ‘het Anker’.

ECHOS-Home ‘het Anker’ is gelegen op het terrein van de Van Ghentkazerne in Rotterdam. De bezoekers van dit ECHOS-Home kunnen gebruik maken van de pooltafel, het voetbalspel of plaatsnemen in één van de drie TV hoeken, voor een film, voetbal of ander programma.

Er is een terras dat ruimte biedt aan 40 personen en waar men kan genieten van de snacks en plateservice uit de keuken van het ECHOS-Home. Natuurlijk kan dit ook aan de ruime bar of aan één van de gezellige tafeltjes binnen. De ECHOS-Homes maken onderdeel uit van de Veteranen Ontmoetingscentra. Er is elke laatste dinsdagavond van elke maand een inloopavond voor veteranen, aanvang 19.00 uur, waarbij er ook altijd een nuldelijnshelper aanwezig is.

Vergaderen kan ook in ‘het Anker’; er zijn 3 zalen beschikbaar met een capaciteit van 6 tot 40 personen.

De medewerkers van ECHOS-Home ‘het Anker’heten U graag welkom. De koffie staat klaar.