Adres: Leuvenumseweg 68, 3852 AS Ermelo
Telefoon: 0341 – 55 28 30
Email: deschakel@echos.nl
Bankrekeningnummer: NL17RABO0124859798
KvK nummer: 41265129
Manager: Marieke Potappel

Openingstijden (let op! gewijzigd): Maandag t/m donderdag van 10.00 -20.00 uur (keuken sluit om 19.30 uur);
Vrijdag gesloten.
In het weekend geopend op afspraak.

Zomersluiting: 27 juli 2020 t/m 23 augustus 2020.

De veteraneninloop in De Schakel is één keer per maand op donderdagavond van 18.00-21-30.
De actuele datum van de veteraneninloop wordt bekend gemaakt via Facebook maar u kunt uiteraard ook telefonisch contact opnemen.

De coronamaatregelen voor de horeca zijn vanaf 1 juni versoepeld, dus kunnen alle Echos Homes hun deuren gelukkig ook weer openen.

Dat doen we op dinsdag 2 juni bij alle zeven vestigingen in Nederland. Direct aansluitend gaat ook onze Duitse vestiging Baan 41 weer open. We zijn heel erg blij dat we jullie dan weer overal kunnen verwelkomen.
Uiteraard doen we alles binnen de corona-maatregelen. Dus voorlopig maximaal 30 personen tegelijk binnen, aangepaste looproutes, ruimte voor elkaar en extra hygiëne.  

Zomaar ‘even binnenvallen’ voor een hapje eten, kenmerkend voor onze gastvrijheid, is bij drukte op sommige momenten niet mogelijk.  Vooraf reserveren is daarom handig en kan vrij gemakkelijk door een telefoontje naar de vestiging naar keuze. De contactgegevens zijn te vinden via onze site www.echos.nl/locaties. Maak daarvan gebruik, dan ben je zeker van een plekje om even lekker te smullen.

Natuurlijk is iedereen ook welkom voor alleen een kop koffie of ander drankje. Daarvoor hoef je in principe niet te reserveren, maar wordt aan de deur bijgehouden hoeveel gasten er al binnen zijn of worden verwacht. Misschien moet je soms even wachten, of wordt je doorverwezen naar het terras. Want dat is ook open. Volg gewoon de locatie-aanwijzingen en dan komt alles goed.

We rekenen op jullie begrip voor al deze maatregelen en hopen echt dat jullie je daardoor niet laten weerhouden ons weer te bezoeken.
Want we hebben jullie gemist en kunnen niet wachten om weer te beginnen!

Tot snel!

 Klik hier voor de banquetingmap

Welkom op de site van ECHOS Home ‘de Schakel’

Midden in de bossen van Ermelo, ligt ons mooie en gastvrije ECHOS Home ‘de Schakel’. Het complex van de Generaal Spoor Kazerne ligt om de hoek. Wij bieden gastvrijheid in een ontspannen en huiselijke sfeer aan militairen, veteranen en hun thuisfront. Maar ook burgers zijn van harte welkom. Door de mooie ligging is ons ECHOS Home het ideale start-of eindpunt van uw wandel of fietstocht. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreide lunch, een heerlijke warme maaltijd of gewoon een kopje koffie met wat lekkers. Er kan gebiljart, gedart en gegamed worden. Even ontspannen voor de televisie of een ouderwets gezelschapspelletje spelen, behoort ook tot de mogelijkheden.

Ook kunt u bij ons vergaderen of uw feest of (FLO)receptie bij ons vieren. Uiteraard hoort daar een lunch-, borrel-of dinerarrangement bij. Vraagt u gerust naar de vele mogelijkheden, wij maken graag tijd voor u vrij en maken voor u een arrangement op maat. “Kan niet”, komt niet in ons woordenboek voor.

Omdat wij deel uitmaken van de Veteranen Ontmoetingscentra, is er altijd een nuldelijnshelper aanwezig voor een luisterend oor, aandacht, erkenning en steun. Wij dragen onze veteranen een warm hart toe!

Graag tot ziens in Ermelo!