Adres: Deelenseweg 28, 6816 TS Schaarsbergen
Telefoon: 026 – 443 04 87
Email: delanding@echos.nl
Bankrekeningnummer: NL23RABO0124859399
KvK nummer: 41265129
Manager: David Mammen

Openingstijden (let op! gewijzigd): maandag t/m donderdag van 8.00- 20.00 uur (keuken open van 10.00 tot 19.30 uur);
Vrijdag gesloten.
In het weekend geopend in overleg

Zomersluiting: 18 juli 2020 t/m 16 augustus 2020.

De coronamaatregelen voor de horeca zijn vanaf 1 juni versoepeld, dus kunnen alle Echos Homes hun deuren gelukkig ook weer openen.

Dat doen we op dinsdag 2 juni bij alle zeven vestigingen in Nederland. Direct aansluitend gaat ook onze Duitse vestiging Baan 41 weer open. We zijn heel erg blij dat we jullie dan weer overal kunnen verwelkomen.
Uiteraard doen we alles binnen de corona-maatregelen. Dus voorlopig maximaal 30 personen tegelijk binnen, aangepaste looproutes, ruimte voor elkaar en extra hygiëne.  

Zomaar ‘even binnenvallen’ voor een hapje eten, kenmerkend voor onze gastvrijheid, is bij drukte op sommige momenten niet mogelijk.  Vooraf reserveren is daarom handig en kan vrij gemakkelijk door een telefoontje naar de vestiging naar keuze. De contactgegevens zijn te vinden via onze site www.echos.nl/locaties. Maak daarvan gebruik, dan ben je zeker van een plekje om even lekker te smullen.

Natuurlijk is iedereen ook welkom voor alleen een kop koffie of ander drankje. Daarvoor hoef je in principe niet te reserveren, maar wordt aan de deur bijgehouden hoeveel gasten er al binnen zijn of worden verwacht. Misschien moet je soms even wachten, of wordt je doorverwezen naar het terras. Want dat is ook open. Volg gewoon de locatie-aanwijzingen en dan komt alles goed.

We rekenen op jullie begrip voor al deze maatregelen en hopen echt dat jullie je daardoor niet laten weerhouden ons weer te bezoeken.
Want we hebben jullie gemist en kunnen niet wachten om weer te beginnen!

Tot snel!

Klik hier voor de banquetingmap

 

Welkom op de website van ECHOS Home ‘de Landing’

Deze vestiging opende in maart 1958 haar deuren onder de naam PMT. Door de jaren heen een plek voor militairen, veteranen en hun thuisfront die in een huiselijke sfeer wilden genieten van een kop koffie, lunch, warme maaltijd, filmavond of soms alleen een goed gesprek.

Het huidige ECHOS Home is vrij toegankelijk voor burgers en particulieren uit diverse geledingen. Tevens dient ons tehuis als Veteranen Ontmoetingscentrum (VOC) waar veteranen van harte welkom zijn en kunnen rekenen op de aandacht, erkenning en steun die zij verdienen. Er zijn altijd goed opgeleide nuldelijns veteranenhelpers aanwezig.

Er zijn diverse vergadermogelijkheden met een op maat gesneden arrangement van koffie met iets lekkers tot afsluitend buffet.

Informeert u gerust naar de mogelijkheden bij onze medewerkers of manager en indien nodig maakt men een arrangement aangepast naar uw wensen. Onze slogan “Nee bestaat niet” zal altijd voor de juiste oplossing zorgen.

Tevens zijn er mogelijkheden in het weekend tot het houden van reünies, feestjes& partijen. U bent allen van harte welkom voor een kop koffie, voor een kennismakingsgesprek of een bezoekje aan onze vesting in Schaarsbergen.

Ook tijdens uw fietstocht in de prachtige omgeving bent u van harte welkom. Via: Fietsroutenetwerk/Landing/Schaarsbergen komt u op de site van Fietsroutenetwerk.nl en u vindt ons tussen knooppunt 4 en 5 (Schaarsbergen).