Adres: Deelenseweg 28, 6816 TS Schaarsbergen
Telefoon: 026 – 443 04 87
Email: delanding@echos.nl
Bankrekeningnummer: NL23RABO0124859399
KvK nummer: 41265129
Manager: David Mammen

Openingstijden: maandag t/m donderdag van 08.00- 21.00 uur;
Vrijdag van 08.00-14.00 uur.
In het weekend geopend in overleg

ECHOS volgt de maatregelen van de overheid en daardoor zijn onze vestigingen tot 6 april 2020 gesloten.  Hierdoor komen reserveringen t/m 6 april helaas te vervallen. Mocht u nog vragen hebben dan verzoeken wij u contact op te nemen met uw contactpersoon of het hoofdkantoor in Apeldoorn (0553575650/info@echos.nl).

Klik hier voor de banquetingmap

 

Welkom op de website van ECHOS Home ‘de Landing’

Deze vestiging opende in maart 1958 haar deuren onder de naam PMT. Door de jaren heen een plek voor militairen, veteranen en hun thuisfront die in een huiselijke sfeer wilden genieten van een kop koffie, lunch, warme maaltijd, filmavond of soms alleen een goed gesprek.

Het huidige ECHOS Home is vrij toegankelijk voor burgers en particulieren uit diverse geledingen. Tevens dient ons tehuis als Veteranen Ontmoetingscentrum (VOC) waar veteranen van harte welkom zijn en kunnen rekenen op de aandacht, erkenning en steun die zij verdienen. Er zijn altijd goed opgeleide nuldelijns veteranenhelpers aanwezig.

Er zijn diverse vergadermogelijkheden met een op maat gesneden arrangement van koffie met iets lekkers tot afsluitend buffet.

Informeert u gerust naar de mogelijkheden bij onze medewerkers of manager en indien nodig maakt men een arrangement aangepast naar uw wensen. Onze slogan “Nee bestaat niet” zal altijd voor de juiste oplossing zorgen.

Tevens zijn er mogelijkheden in het weekend tot het houden van reünies, feestjes& partijen. U bent allen van harte welkom voor een kop koffie, voor een kennismakingsgesprek of een bezoekje aan onze vesting in Schaarsbergen.

Ook tijdens uw fietstocht in de prachtige omgeving bent u van harte welkom. Via: Fietsroutenetwerk/Landing/Schaarsbergen komt u op de site van Fietsroutenetwerk.nl en u vindt ons tussen knooppunt 4 en 5 (Schaarsbergen).