Adres: Otterloseweg 12a, 6732 BS Harskamp
Telefoon: 0318 – 45 30 60
Email: baanzulu@echos.nl
Bankrekeningnummer: NL05RABO0368518485
KvK nummer: 41265129
Manager: David Mammen/assistent-manager Steven Gerritsen

Openingstijden (let op! Gewijzigd): Maandag t/m donderdag 10.00- 21.00 uur (keuken sluit om 20.30 uur);
vrijdag gesloten.
In het weekend geopend in overleg.

Zomersluiting: 20 juli 2020 t/m 16 augustus 2020

De coronamaatregelen voor de horeca zijn vanaf 1 juni versoepeld, dus kunnen alle Echos Homes hun deuren gelukkig ook weer openen.

Dat doen we op dinsdag 2 juni bij alle zeven vestigingen in Nederland. Direct aansluitend gaat ook onze Duitse vestiging Baan 41 weer open. We zijn heel erg blij dat we jullie dan weer overal kunnen verwelkomen.
Uiteraard doen we alles binnen de corona-maatregelen. Dus voorlopig maximaal 30 personen tegelijk binnen, aangepaste looproutes, ruimte voor elkaar en extra hygiëne.  

Zomaar ‘even binnenvallen’ voor een hapje eten, kenmerkend voor onze gastvrijheid, is bij drukte op sommige momenten niet mogelijk.  Vooraf reserveren is daarom handig en kan vrij gemakkelijk door een telefoontje naar de vestiging naar keuze. De contactgegevens zijn te vinden via onze site www.echos.nl/locaties. Maak daarvan gebruik, dan ben je zeker van een plekje om even lekker te smullen.

Natuurlijk is iedereen ook welkom voor alleen een kop koffie of ander drankje. Daarvoor hoef je in principe niet te reserveren, maar wordt aan de deur bijgehouden hoeveel gasten er al binnen zijn of worden verwacht. Misschien moet je soms even wachten, of wordt je doorverwezen naar het terras. Want dat is ook open. Volg gewoon de locatie-aanwijzingen en dan komt alles goed.

We rekenen op jullie begrip voor al deze maatregelen en hopen echt dat jullie je daardoor niet laten weerhouden ons weer te bezoeken.
Want we hebben jullie gemist en kunnen niet wachten om weer te beginnen!

Tot snel!

 

Klik hier voor de menukaart

 

 

Klik hier voor de banquetingmap

 

Welkom op de website van ECHOS-Home ‘Baan Zulu’

ECHOS Home ‘Baan Zulu’ ligt  vlakbij de Generaal Winkelman kazerne aan de doorgaande weg met voldoende parkeergelegenheid. Vrijwel iedere militair is bekend met het schietterrein en de schietbanen: Baan Alfa, Baan Bravo, Baan Charlie etc. Dagelijks fungeert dit ECHOS Home als gezellige en gastvrije plek voor bezoekers om even een kop koffie te drinken, een snack te eten of tijd te nemen voor lunch of diner.  In de filmzaal kunnen sportevenementen worden bekeken. Er zijn tevens volop vergaderfaciliteiten beschikbaar en uiteraard gratis WIFI!

Vanuit dit ECHOS Home start ook de Harscamper wandeling (Klompenpad, 12 km). Tevens zijn er verschillende fietsroutes en kampeerboerderijen in de directe omgeving.

Dit ECHOS Home maakt deel uit van de Veteranen Ontmoetingscentra waar veteranen van harte welkom zijn en kunnen rekenen op de aandacht, erkenning en steun die zij verdienen. Er zijn altijd goed opgeleide nuldelijns veteranenhelpers aanwezig.

U bent van harte welkom!